Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
United Private Investigators | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αθήνα

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών “United Private Investigators” το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, διαθέτει έμπειρους ερευνητές οι οποίοι εδώ και 35 χρόνια εργάζονται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη. 
 
Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί, λειτουργώντας υπό το νομικό πλαίσιο της Ελληνικής Νομοθεσίας και με απόλυτη εχεμύθεια ως προς τα ιδιωτικά απόρρητα που θα μας εμπιστευτείτε αλλά και τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσουμε κατά την έρευνά μας.
 
Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ως συνεργάτη, για αυτό σε κάθε υπόθεσή που αναλαμβάνουμε, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του.
 

Στοιχεία - Αποδείξεις
Κάντε click και μάθετε περισσότερα...

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την αναζήτηση στοιχείων που αφορούν άλλα πρόσωπα με σκοπό την ολοκληρωμένη πληροφόρησή σας, είτε πρόκειται για προσωπική είτε για επαγγελματική υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με τη δυνατότητα εύρεσης στοιχείων.

Είμαστε σε θέση να συλλέξουμε αποδείξεις για κάθε υπόθεση που σας απασχολεί, προκειμένου να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα και ολοκληρωμένη που βασίζεται αποκλειστικά σε αληθινά γεγονότα, χωρίς καμία αλλοίωση ή παραποίηση.
Εξακριβώσεις
Κάντε click και μάθετε περισσότερα...

Συχνά, μπορεί να χρειαστεί η εξακρίβωση των στοιχείων (π.χ. της διεύθυνσης) ενός ατόμου, ειδικότερα στην περίπτωση που υπάρχουν νομικοί ή προσωπικοί λόγοι.
Οικογενειακά
Κάντε click και μάθετε περισσότερα...

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε οικογενειακή υπόθεσή σας όπου υπάρχει ανάγκη διερεύνησης, όπως η εύρεση δικαστικών ή απόρρητων στοιχείων ή ακόμα και ο εντοπισμός χαμένων προσώπων.
Προγαμιαίος Έλεγχος
Κάντε click και μάθετε περισσότερα...

Η επιλογή του ανθρώπου με τον οποίο θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το γραφείο μας προσφέρει τη δυνατότητα έρευνας γύρω από μια σειρά ζητήματα για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όπως: έρευνες συζυγικής απιστίας, έλεγχος ιστορικού, προγαμιαίες εξακριβώσεις, έλεγχος συνδιαλέξεων.
Προστασία ανηλίκων
Κάντε click και μάθετε περισσότερα...

Δυστυχώς, η μάστιγα των ναρκωτικών αφορά όλο και περισσότερους έφηβους στη σημερινή εποχή. Οι ενδείξεις ότι ο έφηβος μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα είναι πολλές: επιθετική συμπεριφορά, κακή απόδοση στα μαθήματα, περίεργες παρέες είναι ορισμένες μόνο από αυτές. Οι ειδικοί συνεργάτες μας αντιμετωπίζουν το θέμα με ευαισθησία, προσοχή και υπευθυνότητα, φροντίζοντας για την επιλογή της ασφαλέστερης λύσης για όλη την οικογένεια.
Επαγγελματικά
Κάντε click και μάθετε περισσότερα...

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις ιδιωτικές έρευνες στον επιχειρηματικό τομέα παρέχοντας σας πολύτιμες πληροφορίες για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της εταιρείας σας σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες, με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην εταιρεία σας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις όπως έλεγχο ιστορικού των υπαλλήλων, έλεγχο ενεργειών των συνεργατών, έρευνες για οφειλέτες, ανάκτηση χρεών, διαπίστωση για τη διαρροή πληροφοριών της επιχείρησής σας, έλεγχο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.
Ναυτιλιακά
Κάντε click και μάθετε περισσότερα...

Η εμπειρία μας στον επιχειρηματικό τομέα εγγυάται την προστασία της εταιρείας σας από διάφορες απειλές όπως διαρροές από τους υπαλλήλους και άλλους εταιρικούς κινδύνους. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε υποθέσεις που αφορούν ανταγωνιστές ή και ασφαλιστικές εταιρείες.
 
Όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το γραφείο ιδιωτικών ερευνών “United Private Investigators” στην Αθήνα είναι στη διάθεσή σας. Οι έμπειροι ερευνητές μας είναι κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο για να σας ακούσουν και να εξασφαλίσουν τη λύση των προβλημάτων σας.

Διαθέτουμε επίσηςσυνεργαζόμενα γραφεία στις παρακάτω πόλεις:

Θεσσαλονίκη               Ηράκλειο


United Private Investigators | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Αριστοτέλους 83, Αθήνα  / Αττικής
Κιν: 6942055384