Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
 
UNITED PRIVATE INVESTIGATORS
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αθήνα

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών “United Private Investigators” το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια από έμπειρους και ικανούς ερευνητές, έχοντας ως στόχο την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
 
Οι έμπειροι ερευνητές, χάρη στην μακροχρόνια εργασία τους στο χώρο, μπορούν να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρίες και επαγγελματίες, φροντίζοντας πάντα να σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 
Αναλαμβάνουμε οικογενειακά θέματα, αισθηματικά, ζητήματα προστασίας ανηλίκων, συλλογής πληροφοριών, εξακριβώσεων, συλλογή στοιχείων και αποδείξεων εξυπηρετώντας την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Η εχεμύθεια και ο επαγγελματισμός μας, καθώς και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας και την ιδιαιτερότητα του προβλήματος του, μας καθιστά ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε υπόθεση σκέφτεστε να μας αναθέσετε.
 
 
Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών, όλα αυτά τα χρόνια έχει ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις, διατηρώντας την αξιοπιστία της στο χρόνο, με τις μαρτυρίες των πελατών μας να αποτελούν τις καλύτερες μας συστάσεις.
 
Ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση αποτελούν πρωταρχικό μας στόχο και για αυτό επεξεργαζόμαστε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε άμεσες, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιαδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί. 
 
Καθήκον μας είναι κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε να τη διεκπεραιώνουμε πάντα με απόλυτη εχεμύθεια και να πράττουμε υπεύθυνα προσφέροντας το αποτέλεσμα που υποσχόμεθα. 

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, εξυπηρετώντας την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Διαθέτουμε επίσηςσυνεργαζόμενα γραφεία στις παρακάτω πόλεις:

Θεσσαλονίκη               Ηράκλειο


United Private Investigators | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Αριστοτέλους 83, Αθήνα  / Αττικής
Κιν: 6942055384