Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
United Private Investigators | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αθήνα

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών “United Private Investigators” το οποίο εδρεύει στην Αθήνα, διαθέτει όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την υποστήριξη κάθε είδους υπόθεσης που σας απασχολεί, ακόμα και της πιο ιδιαίτερης υπόθεσης. 
 
Δεδομένης της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας και στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας, οι ερευνητές μας φροντίζουν να ανανεώνουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό, ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες εξελίξεις, με κύριο γνώμονα την εγκυρότερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών που εμπιστεύονται σε εμάς την επίλυση των υποθέσεων τους αλλά και την προστασία τους.
 
Συγκεκριμένα, το γραφείο ιδιωτικών ερευνών
United Private Investigators διαθέτει:
Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:
Ρολόγια χειρός με κρυφές κάμερες
Στυλό με ψηφιακή μικροκάμερα
Μπρελόκ με κάμερα
GSM με συσκευή φωνητικής ακρόασης.
 
Η άριστη εκπαίδευση των ερευνητών μας στα χρόνια που κάνουν αυτή τη δουλειά, μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με άμεσα αποτελέσματα.

Όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το γραφείο ιδιωτικών ερευνών “United Private Investigators” στην Αθήνα είναι στη διάθεσή σας. Οι έμπειροι ερευνητές μας είναι κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο για να σας ακούσουν και να εξασφαλίσουν τη λύση των προβλημάτων σας,  εξυπηρετώντας την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαθέτουμε επίσηςσυνεργαζόμενα γραφεία στις παρακάτω πόλεις:

Θεσσαλονίκη               Ηράκλειο


United Private Investigators | Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Αριστοτέλους 83, Αθήνα  / Αττικής
Κιν: 6942055384